Välkommen till BILLs hemsida!

Gates är inte den enda Bill som handskas med mycket pengar...

BILL är samlingsnamnet för ett omfattande skuldhanteringssystem som utvecklats (och fortfarande utvecklas) av maskinisteriet.

BILL-koden är det som autentikerar dig att komma åt ditt eget personliga BILL-konto, och du blir genast fakturerad för de kopior, printningar etc. som du gör. Man kan betala in en obegränsad mängd pengar (nåja, i praktiken begränsat till 2^31-1 penni) på sitt BILL-konto åt kopiören eller sekreteraren.

För att vara hjälpsamma men ändå undvika att medlemmar grovt missbrukar systemet, så kan man överskrida sitt konto till en viss gräns (=limit). Då ens konto är negativt är man alltså skyldig TF pengar. Förutom att man då är en skitjappe så får man också gå törstig... Hur man använder en Grunka

Serviceformer bundna till BILL-systemet

BILL-o-matic online

bill@tf.hut.fi (Definitely not a member of the BG fan-club!)