Kapten llaurens dagorder 9903.30
NCC-1724 USS UrdsgjallarMask Trek annordnar xqr2 till Tennispalatset för att

  1. kolla in tekniken där (Mask Trek:s Sportdag)
  2. kolla in den senaste Trek-rullen, Insurrection

Sportdagen

Sportdagen är uttryckligen avsedd folk med utpräglat tekniskt intresse, och är alltså inte profilerad folk som bara tycker om att gå på bio. Om du blir upphetsad av att höra att responskurvan i Tennarsalongen avviker mad bara 0.8 dB från referenskurvan för THX på ett område ±4 rader, ±7 platser från det akustiska epicentret i salongen, ja då är Sportdagen nåt för dej. Annars kan du nog oxå följa med, bara du kommer ihåg att utstöta spontana "Åååh!" och "Wow!" på rätta ställen, för att inte ses som en tönt av andra, mer tekniskt profilerade individer.

Sportdagen hålls på onsdagen den 7.4 i Tennispalatset, under ledning av kapabla tekniker. Träff klockan 09.40 (på morgonen, statlig tid) på MäcDånalds WC på andra sidan gatan.

Insurrection

Den nya Trek-filmen Star Trek: Insurrection kollas in senare samma kväll på samma ställe, dvs Tennispalatset.

Showtime är klockan 20.45, men biljetterna ska lösas ut senast en timme i förväg. Detta betyder träff vid Tennarens biljettlucka klockan 19.30 om du vill med. Sen går vi på kalja på William K. Kan du inte dyka in på träffen, skicka i så fall en polare. Har du inga polare, maila mej (i tid) eller ring.

Det finns 30 biljetter reserverade till Insurrection-keikkan, vilket betyder att det ännu finns plats för några vänner eller ovänner till.


Här har vi anmälningslistorna för Mask Trek:s Sportdags- och Insurrection-xqr2er!


[an error occurred while processing this directive]

(* = obekräftad, antas komma)

Denna sida ser bättre ut genom en CSS-kapabel browser
http://www.tf.hut.fi/mask/trek/next.html